Termo deka & Body Wrapping

Termo deka & Body Wrapping

Sagorijevanje kalorija, detoksifikacija organizma, bolji imunitet, smanjenje celulita i bolja cirkulacija – samo su neke od prednosti ovog tretmana. Mislite da je riječ o sauni? Ne! Puno bolje: riječ je o termo dekici u kojoj tijekom 30 minuta odmaranja „izgorite“ po 600 kalorija, zategnete kožu, ubrzate metabolizam…


Od prošle godine u našem salonu nudimo i tretman termo dekom, kojeg nadopunjujemo body wrappingom kako bismo postigli što bolje rezultate koristeći ovu moćnu metodu „topljenja“ masnoća.


Kako funkcionira tretman infracrvenom termo dekom?
Termo deka direktno zagrijeva cijelo tijelo i na taj način pomaže u „topljenju“ masnoća, za razliku od primjerice saune koja zagrije tek oko 20% tijela. Termo dekom to se zagrijavanje tijela postiže puno brže nego kod konvencionalnih sauna, a k tome i tretman je puno ugodniji, s obzirom da ćete tijekom cijelog tretmana slobodno disati. Infracrvene zrake penetriraju od 2 do 7 centimetara u kožu, te dubinski djeluju na nakupljenu masnoću. Svakako je važno napomenuti da je tretman 100% siguran. Infracrvene zrake stimuliraju i popravljaju cirkulaciju, te na taj način aktiviraju prirodnu sposobnost tijela koja je često narušena zbog suvremenog, ubrzanog načina života.


Koje su prednosti tretmana?

 • Detoksifikacija i ubrzana lipoliza (razgradnja masnog tkiva) na području trbuha, bokova, bedara
 • Gubitak težine
 • Odstranjivanje štetnih tvari iz organizma, poput teških metala, toksina
 • Aktivacija hormona
 • Ubrzava metabolizam i apsorpciju hranjivih tvari, stimulira rad jetre, crijeva
 • Poboljšava imunitet
 • Smanjuje upale i pomaže u oporavku nakon poroda
 • Poboljšava spavanje
 • Poboljšava cirkulaciju
 • Čišćenje kože, bolji tonus i elastičnost, poboljšanje općeg stanja kože
 • Djeluje kao fizikalna terapija, kod bolova i grčeva u mišićima


Kako izgleda tretman infracrvenom termo dekom?
Termo deku ćemo zagrijati desetak minuta prije vašeg dolaska u studio Noa, kako ne bismo gubili vrijeme po vašem dolasku. Najprije ćemo vas umotati u body wrap kako bismo od ovog tretmana izvukli maksimum, odnosno dodatno popravili tonus i elastičnost kože. Nakon toga, poleći ćete se u termo deku. Već nakon par minuta osjetit ćete toplinu „iznutra“, s obzirom da će se vaše tijelo vrlo brzo „baciti na posao“ i pokrenuti proces rješavanja toksina. Dok termo deka „odrađuje“ sav posao, vi opušteno ležite i odmarate. Termo deka ne ispušta nikakve zvukove, tretman je izuzetno opuštajuć, pa se nerijetko događa da klijent tijekom tretmana zaspi.


Kako se pripremiti za tretman?
Tijekom tretmana ćete biti u donjem rublju, a kako ćete se tijekom tretmana dobro oznojiti, preporučujemo da ponesete rezervno donje rublje kako biste se nakon tretmana mogli presvući. U studiju Noa na raspolaganju Vam je tuš i ručnici, ukoliko se želite istuširati nakon tretmana. Iz istog razloga, zbog povećanog znojenja preporučljivo je da 24 sata prije početka tretmana konzumirate više vode. Tretman će ubrzati vaš metabolizam, te će vaš organizam nastaviti sagorijevati kalorije i 48 sati nakon tretmana, stoga je važno da se nastavite hidrirati i nakon tretmana!

Između dvaju tretmana preporučujemo pauzu od najmanje dva do tri dana. Radi što boljih rezultata, ovaj tretman često kombiniramo s ručnom limfnom drenažom.