Super popust – ručna limfna drenaža

Super popust – ručna limfna drenaža

Ako ste posljednjih nekoliko mjeseci manje aktivni, sigurno će vam dobro doći tretman ručne limfne drenaže. Nazovite nas odmah i iskoristite prigodni popust na ovaj tretman!


Životni se stil mnogima od nas u proteklih nekoliko mjeseci znatno promijenio, a kod velikog broja ljudi koji sada rade od kuće to podrazumijeva smanjenu fizičku aktivnost. Produljeni periodi tijekom kojih sjedimo, duži boravak kod kuće i manje kretanja mogu imati nepovoljan utjecaj na zdravlje, te između ostaloga i smanjiti protok limfe kroz limfne žile. Stoga, ne bi bilo loše s vremena na vrijeme potaknuti njeno kolanje.


Limfa je tekućina u organizmu koja je vrlo slična plazmi, a prenosi masti iz probavnog sustava u krvotok i posebno je važna jer izbacuje toksine iz organizma.


Ručna limfna drenaža je posebno osmišljen tretman tijekom kojeg se koristi lagani pritisak na mišićna tkiva, te se usmjerava tok lime u limfne čvorove, od kojih je većina smještena u području pazuha i prepona. Na taj način potiče se izbacivanje toksina iz organizma, što uvelike pomaže imunološkom sustavu.


Ako još niste imali prilike isprobati ručnu limfnu drenažu, svakako treba napomenuti kako je ovo vrlo nježan tretman, nakon kojeg ćete se osjećati vrlo opušteno. Moguća je pojava umora, te je također moguće da se nakon tretmana osjećate pomalo odsutnima, no to je najnormalnija reakcija tijela s obzirom da ovaj tretman značajno potiče cirkulaciju limfe i odstranjivanje toksina, pa se svakako preporučuje veći unos vode – prije i poslije tretmana.


No, umor je samo kratkotrajna posljedica – vrlo brzo nakon tretmana osjećat ćete se puno bolje, imat ćete više energije, nestat će otečenost zglobova, te ćete se svakako lakše kretati.


Iskoristite ovu odličnu priliku! Tijekom mjeseca na tretman ručne limfne drenaže nudimo super popust od 100 kuna, pa je 30 minuta tretmana samo 100 kuna, odnosno 60 minuta 200 kuna!


Više o ručnoj limfnoj drenaži možete pročitati ovdje.