Masaža lica, vrata i dekoltea

Masaža lica, vrata i dekoltea

Jedna od najosnovnijih i najstarijih anti-aging metoda – masaža lica – koristi se i za suzbijanje glavobolje i migrena, otklanjanje posljedica stresa, pa čak i kod problema sa sinusima. Pridodamo li tome i masažu vlasišta, vrata i dekoltea dobit ćemo izuzetno opuštajući tretman s brojnim zdravstvenim (i estetskim!) prednostima


Želite li brzo otkloniti napetost, glavobolju ili loše raspoloženje, vrijeme je da isprobate masažu lica, vlasišta, vrata, i dekoltea. Istočnjačke kulture smatraju kako se ovdje nalaze najvažniji energetski centri, odgovorni za čitavo tijelo, stoga je licu, vratu i vlasištu potrebna povremena stimulacija kako bi se potaklo kolanje energije.


Ova masaža potiče metabolizam stanica i učvršćuje kožu, te opušta mišiće oko očiju, usta i vrata, a k tome je i brz i efikasan način za poboljšanje cirkulacije, ali jednako tako i za „zatezanje“ i popravljanje tonusa kože.


Bolja cirkulacija rezultirat će zdravom i sjajnom kožom lica, vrata i dekoltea. Masaža lica, vrata i dekoltea podrazumijeva lagane i umirujuće pokrete, dok se vlasište masira nešto odlučnijim i čvršćim pokretima. Za maksimalan efekt masaže koriste se i eterična ulja, koja možete dogovoriti s terapeutom prije početka masaže.