MADEROTERAPIJA

MADEROTERAPIJA

Ova učinkovita metoda uklanjanja celulita posljednjih je godina zaludila cijeli svijet. Uistinu ne čudi, s obzirom da su rezultati jasno vidljivi već nakon par tretmana.


Što je maderoterapija?
Jedan od najtraženijih tretmana u našem studiju je maderoterapija, tehnika masaže u kojoj se koriste anatomski oblikovani drveni valjci. Valjci, ili kako ih neki zovu oklagije, različitih su veličina i tekstura, svaki od njih pomno osmišljen za primjenu na određenom dijelu tijela i za postizanje određenih rezultata.


Koje su prednosti maderoterapije?
Maderoterapija pozitivno utječe na opće zdravlje, a neke od njenih prednosti su:

  • Rastvaranje celulita
  • Dubinska masaža
  • Čvrstoća kože i tonus mišića
  • Aktivacija limfnog sustava
  • Poticanje imuniteta
  • Poticanje metabolizma
  • Detoksikacija organizma


Kome je namijenjena?
Maderoterapija je 100% prirodan tretman, a posebno se preporučuje svima koji se žele osloboditi celulita na nogama, bedrima i trbuhu. No, s obzirom na brojne prednosti koje ona donosi, preporučuje se i osobama koje imaju problema s tonusom kože i mišića, zadržavanjem vode ili cirkulacijom. S druge strane, ukoliko imate proširene vene, ne preporučujemo primjenu maderoterapije.


Kako izgleda tretman maderoterapije?
Na početku tretmana otvaramo limfne čvorove radi aktivacije limfnog toka. Slijedi masaža trbuha kako bismo pripremili unutarnje organe za sam tretman. Nanosimo ulje te laganim pokretima počinjemo masažu najprije valjkom ravne površine, a kasnije kombiniramo različite drvene valjke. Područja koja obrađujemo su trbuh, noge, donji dio leđa, te po želji i ruke.
Radi što boljeg učinka, uz maderoterapiju izvodimo i ručnu limfnu drenažu. Tretman se prilagođava svakom pojedinom klijentu, pa je tako moguće, uz maderoterapiju i ručnu limfnu drenažu ukomponirati i cupping tehniku.


Što očekivati od tretmana?
Već nakon prvog tretmana osjećat ćete se revitalizirano. Bolja cirkulacija i više energije stvorit će vam efekt „lakoće u nogama“. Što se celulita tiče, rezultati će biti vidljivi već nakon prvih par tretmana.
Iako možda izgleda grubo, iskustva naših klijenata pokazala su da je maderoterapija prilično bezbolan tretman, a već nakon prvog dolaska postaje opuštajuće u vrlo ugodno iskustvo. U razgovoru s našim stručnim osobljem bit ćete u mogućnosti u potpunosti ga prilagoditi vašim potrebama i senzibilitetu.
Za najbolji učinak, savjetujemo dvije serije od po deset tretmana. Svaki tretman traje 60 minuta, a zakazujemo ih svaki drugi dan. Nakon prve serije maderoterapije savjetujemo pauzu od desetak dana, kako biste tijelu pružili dovoljno vremena da izbaci toksine, te da „procesira“ i usvoji sve ono što smo tijekom masaže pokrenuli.
Cijena tretmana u trajanju od sat vremena je 35 eura.