Maderoterapija lica za kožu mlađeg izgleda

Maderoterapija lica za kožu mlađeg izgleda

Maderoterapija je tretman oblikovanja tijela koji se pokazao vrlo efektnim kod uklanjanja celulita. No, jeste li znali da se ovaj tretman, koristeći male, prilagođene valjke i drvene čašice, primjenjuje i na licu?

Roleri za maderoterapiju lica

Maderoterapija je trend koji je već osvojio cijeli svijet. Izuzetno efikasan kod uklanjanja masnih naslaga i vraćanja tonusa mišića i kože, posebnu pažnju privlači jer je potpuno prirodan, pa nas veseli što je osmišljena i oprema kojom se maderoterapija primjenjuje i na licu.


Kako izgleda tretman maderoterapije lica?

Baš kao i kod maderoterapije cijelog tijela, tretman se izvodi valjcima, te malom drvenom čašicom (kao kod brazilske maderoterapije). Naravno, za  lice se koriste posebno osmišljeni, mali roleri i drvena čašica, prilagođeni površini kože na kojoj se izvodi tretman. Primjenom ravnog valjčića ili rolera s različitim teksturama na kožu lica potiče se cirkulacija, a pritiskom čašice na površinu lica, unutar nje se stvara blagi vakuum,  te se tkivo zahvaćeno čašicom se „odiže“ u njenu unutrašnjost, što stimulira krvotok i cirkulaciju limfe.  


Koje su prednosti ovog tretmana?

Najveća prednost ovog tretmana jest što je u potpunosti prirodan, odnosno tretman stimulira organizam da se sam regenerira. Za izvedbu tretmana koriste se prirodna ulja kako bi se olakšalo klizanje rolera i drvenih čašica po površini kože, te se ne koriste nikakvi drugi kozmetički preparati.

Jedna od velikih prednosti jest što pomaže u borbi protiv starenja kože lica. Stimulacijom krvotoka i cirkulacije limfe, potiče se aktivacija fibroblasta, koji na taj način proizvode više kolagenskih i elastičnih vlakana. 

Ovaj se tretman primjenjuje i na vratu,pa se maderoterapijom vrata postiže i značajno smanjenje podbratka.


Kakve rezultate mogu očekivati od tretmana?

Maderoterapija lica je nježan i opuštajući tretman. Osim što ćete se dobro opustiti tijekom tretmana (fizički i psihički), nakon tretmana osjetit ćete i vidjeti promjenu na koži lica – koža će imati zdrav i svježi izgled. Kako smo tijekom tretmana potaknuli cirkulaciju krvi i limfe, koža i tkivo lica biti će bolje opskrbljeni kisikom i hranjivim tvarima.

Smanjenje podočnjaka. Poticanjem cirkulacije, stanice kože opskrbljuju se kisikom i hranjivim tvarima, pa će vrlo brzo biti vidljivo smanjenje podočnjaka.

Suženje bora. Maderoterapija lica na prirodan način aktivira fibroblaste, koji tada proizvode više kolagenskih i elastičnih vlakana. 

Manja otečenost lica. Bolja cirkulacija limfe pomoći će nam u izbacivanju viška vode i toksina, tako da će se smanjiti otečenost na licu.

Smanjenje podbratka. Ovaj je tretman izuzetno efikasan kod eliminacije masnih naslaga, te vraćanja definicije i tonusa. Primjenjujući ga na području vrata, smanjujemo nakupine vode i masnoća, tzv. podbradak.

Opuštanje. Pravilni i nježni pokreti na licu „natjerat“ će vas da se u potpunosti opustite, psihički i fizički!


Koliko traje tretman?

Tretman traje 30 minuta, što je dovoljno vremena da se potakne mikrocirkulacija krvotoka i limfe u području lica.


Koliko tretmana je potrebno da se vide rezultati?

Genijalna stvar kod maderoterapije jest da se rezultati vide već nakon prvog tretmana! Već nakon samo jednog dolaska primijetit ćete zdraviji i svjež izgled kože. To je rezultat oporavka tonusa mišića i kože. Samim time, manje će biti izražene i eventualne bore na licu.

U svrhu postizanja značajnijih i dugotrajnijih rezultata, preporučujemo šest do deset tretmana s razmakom od barem jednog punog dana među tretmanima. Broj potrebnih tretmana će, naravno, varirati od osobe do osobe.


Mogu li maderoterapiju lica kombinirati s drugim tretmanima?

Naravno! Imajući u vidu njene opuštajuće i regenerativne učinke, maderoterapiju lica možete koristiti kako biste upotpunili neki drugi tretman njege lica ili kao, primjerice, „dodatak“ tretmanu  maderoterapije ili brazilske maderoterapije tijela.Maderoterapiju lica u Studiju Noa izvodi naše licencirane terapeutkinje Ivana i Sabina. Rezervirajte svoj termin putem telefona na 091/516-3250, e-mailom na studionoa2010@gmail.com ili nas kontaktirajte putem Facebook Messengera.

Cijena tretmana (30 minuta) je 100 kuna.U Studiju Noa najvažnija nam je vaša sigurnost, te poduzimamo sve mjere zaštite kako bismo zaštitili naše korisnike i naše djelatnike. Više o mjerama zaštite u Studiju Noa možete pročitati ovdje, a preporuke HZZJZ-a možete pronaći ovdje