"NOA" - studio za masažu i njegu tijela

 

   Par riječi o masaži. Ona povećava cirkulaciju krvi i poboljšava cirkulaciju limfne tekućine u tijelu. Masaža može smanjiti otekline, poboljšati cirkulaciju, sniziti brzinu otkucaja srca i krvni tlak, smanjiti stres i anksioznost, smanjiti napetost mišića i poboljšati tonus mišića, smanjiti upale u zglobovima i mekom tkivu, ublažiti ukočenost i poboljšati fleksibilnost.

 

KLASIČNA MASAŽA poboljšava cirkulaciju krvi i limfe,brže regenerira tkivo, detoksicira organizam, poboljšava pokretljivost. Pozitivno djeluje na depresivna stanja, tjeskobu, pretilost... Svaka klasična masaža je individualno prilagođena klijentovim tegobama.

 

AROMA RELAX MASAŽA duboko opuštajuća masaža kombinacija je klasične, limfne i akupresurne tehnike. Temelji se na aromaterapiji,  izbor eteričnih ulja za masažu je intuitivan, te djeluje na opuštanje tijela i uma. Izvodi se toplim, potpuno prirodnim eteričnim uljima u opuštajućoj atmosferi.

 

RUČNA LIMFNA DRENAŽA je tretman u kojem se laganom, nježnom, ritmičnom tehnikom pritiska ruku tretira tijelo kako bi se aktivirala drenaža limfe. Ovom masažom djelujemo pozitivno na organizam: aktivira limfni sustav, poboljšavamo cirkulaciju, jačamo imunitet, pomoć pri mršavljenju, uklanjanju celulita, ublažuje bore, akne, glavobolje, detoksicira...

 

HOT STONE MASAŽA je jedinstvena tehnika kombinacije toplih kamenja i eteričnih ulja. Rezultat je iznimno opuštajući doživljaj. Iz organizma se oslobađa višak tekućine i uklanjaju toksične tvari. Preporučuje se u oslobađanju napetosti i grčeva u mišićima.

hot stone masaža

 

MASAŽA ZA NOVA LEĐA -sweet healing masaža je nastala kao sinergija različitih masažnih tehnika i pokreta. Prilikom primjene šećernog gela za masažu razvijamo ovisno o tehnici slabiji ili jači vakumski efekt. Kroz vakumski efekt intezivno stimuliramo mikrocirkulaciju te aktiviramo limfu i samim time izmjenu tvari u koži i mišićima. Masaža dubinski izvlači nečistoće iz kože te je vrlo učinkovita ne samo kod bolnih stanja već i kod klijenata koji imaju problematičnu kožu leđa. Nakon masaže slijedi maska od Georgikon blata koje sadrži visoko dozirane organske i anorganske tvari koje naša koža treba, osim ljekovitih tvari, pruža koži i iznimnu vlagu. Veže toksine i teške metale na sebe i pomaže pri izbacivanju toksina iz tijela.

 

RUČNA LIMFNA DRENAŽA LICA je tehnika koju često koriste slavne osobe prije izlaska na važan događaj. Rezultat je tonirana, blistava koža, bez rizika od crvenila, smanjenje natečenosti lica i manji podočnjaci.

 

MASAŽA STOPALA ublažava umor, olakšava bolne noge te je jedinstvena opuštajuća masaža.

 

PRENATALNA MASAŽA je masaža trudnica ,prekrasan način za ublažavanje bolova, smanjanje stresa i općeg boljeg stanja buduće mame. Neki od pozitivnih učinaka; umanjuje bolna leđa i noge, otekline na nogama, poboljšava san, probavu, antistress...

 

ANTICELULITNA MASAŽA  s elementima limfne drenaže u kombinaciji s eteričnim uljima pomaže u uklanjanju adipoznih masnih stanica.

 

ANTICELULITNA MASAŽA SA GLUKOZOM I KOFEINOM  zbog posebnosti preparata i tehnike rada daje brže rezultate nego klasična anticelulitna masaža. Radi se o kofeinu koji je rastopljen u šećernom gelu. Specifična kombinacija pokreta i preparata izaziva vakum efekt i zato je namjenjena za sve tipove celulita. Zbog djelovanja kofeina ima snažan drenažni učinak, a zbog djelovanja glukoze pojačava produkciju kolagena i elastina u koži.


PEELING TIJELA SA MASAŽOM peelingom cijelog tijela uklanjamo odumrle stanice s tijela te ju tako obnavljamo i činimo glatkom, nježnom i zdravom. Opuštajuća msaža u kombinaciji s eteričnim uljima ,opušta mišiće te uklanja stres i nervozu.

 

Kontakt

Za rezervaciju termina ili bilo kakve informacije dovoljno je nazvati broj:

+385 (0)91 516 3250

Radno vrijeme

PON-SUB 09-20

NEDJELJOM ZATVORENO

noa facebooknoa youtube